top of page

 ODLUKE – PROFESIONALNA ZVANJA 

Naučno veće Istraživačko-razvojnog instituta VLATACOM je 8. oktobra 2015. g. donelo odluku o započinjanju procedure izbora saradnika Instituta u profesionalno i istraživačko zvanje.

Komisija za izbor u zvanje:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 1. februara 2019. godine donelo odluku o pokretanju procedure izbora saradnika Instituta u stručna i istraživačka zvanja. Komisija za izbor u stručna zvanja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 26. novembra 2020. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u zvanje viši stručni saradnik. Komisija za izbor u zvanje viši stručni saradnik:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 30. decembra 2020. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u zvanje stručni savetnik. Komisija za izbor u zvanje stručni savetnik::

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 1. aprila 2021. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u zvanje viši stručni saradnik. Komisija za izbor u zvanje viši stručni saradnik:"

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 14. maja 2021. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u zvanje stručni saradnik (Technical Associate). Komisija za izbor u zvanje stručni saradnik:

Odluka_komisija_nv_54_strucni saradnik_20210514

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 5. maja 2022. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u zvanje stručni saradnik. Komisija za izbor u zvanje stručni saradnik:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 20. aprila 2023. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u stručna zvanja. Komisije za izbor u stručna zvanja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA je 15. decembra 2023. godine donelo odluku o pokretanju procedure za izbor saradnika Instituta u stručna zvanja. Komisije za izbor u stručna zvanja:

bottom of page