ODLUKE – NAUČNA ZVANJA 

Naučno veće Istraživačko-razvojnog instituta VLATACOM 25. februara 2016. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

ODLUKA Komisija NS N Ilic 20160225

 

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 1. decembra 2016. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

 

ODLUKA Komisija NS S Nijemcevic 20161201

ODLUKA Komisija NS Z Banjac 20161201

 

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 10. avgusta 2017. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

 

ODLUKA Komisija NS I Popadic 20170810

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 7. decembar 2017. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 3. maj 2018. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 25. aprila 2019. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 28. februara 2020. godine donelo je odluku da formira dve komisije za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i to za reizbor i izbor u naučno zvanje. Komisije za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 14. maja 2020. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 3. septembra 2020. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 16. septembra 2021.
godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog
Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučno
zvanje. Komisija za izradu izveštaja: