top of page

 ODLUKE – NAUČNA ZVANJA 

Naučno veće Istraživačko-razvojnog instituta VLATACOM 25. februara 2016. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

ODLUKA Komisija NS N Ilic 20160225

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 1. decembra 2016. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

 

ODLUKA Komisija NS S Nijemcevic 20161201

ODLUKA Komisija NS Z Banjac 20161201

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 10. avgusta 2017. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

 

ODLUKA Komisija NS I Popadic 20170810

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 7. decembar 2017. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 3. maj 2018. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 25. aprila 2019. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 28. februara 2020. godine donelo je odluku da formira dve komisije za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i to za reizbor i izbor u naučno zvanje. Komisije za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 14. maja 2020. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 3. septembra 2020. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 16. septembra 2021.godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlogMinistarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučnozvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 2. decembra 2021. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA DOO 20. januara 2022. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za reizbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA 20. aprila 2023. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu nauke, tehnološkog razvoja i inovacija za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA 8. marta 2024. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu nauke, tehnološkog razvoja i inovacija za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

Naučno veće VLATACOM INSTITUTA VISOKIH TEHNOLOGIJA 12. aprila 2024. godine donelo je odluku da formira komisiju za izradu izveštaja za predlog Ministarstvu nauke, tehnološkog razvoja i inovacija za izbor u naučno zvanje. Komisija za izradu izveštaja:

bottom of page