top of page

 ČITAČI DOKUMENATA 

vDR-H2
vDR-H2

Uređaj vDR-H2

VDR-H2-SOFTWARE

Softver uređaja vDR-H2

vDR-H2-PASSPORT

Skeniranje pasoša

vDR-H2-IDCARD

Čitanje identifikacione kartice

VLATACOM Document Reader Handheld– Ručni čitač dokumenata kompanije VLATACOM

vDR-H2 predstavlja visokosigurnosni biometrijski uređaj za proveru putnih i identifikacionih dokumenata sa ugrađenim čitačem otiska prstiju za proveru identiteta vlasnika dokumenta. vDR-H2 je jedini ručni periferni uređaj koji vrši čitanje/skeniranje cele strane elektronskog dokumenta i koji za to koristi belo, infracrveno i ultravioletno osvetljenje. Ovaj jedinstveni periferni uređaj je baziran na Vlatacom-ovoj sopstvenoj inovativnoj tehnologiji optičkog skenera. vDR-H2 istovremeno optički skenira elektronski dokument i čita podatke sa beskontaktnog čipa. U skladu je sa svim relevantnim standardima i preporukama za putne i identifikacione dokumente i nudi skup alata za razvoj softvera za sopstvene softverske aplikacije. vDR-H2 funkcioniše kao periferna jedinica koja se povezuje putem USB interfejsa sa mobilnim ili stacionarnim računarom (npr. tabletom, laptopom ili stonim računarom).

vDR2-C-OEM
IMG_0074_web.png

VLATACOM Stationary Document Reader – Stacionarni čitač dokumenata kompanije VLATACOM

Čitač dokumenata vDR2-C-OEM-Extended je stacionarni uređaj za automatizovano, pouzdano i sigurno optičko skeniranje i čitanje čipa putnih i identifikacionih dokumenta, kao što su pasoši, vize, lične karte, vozačke dozvole i sl.

Uz pomoć naprednih softverskih komponenata, ovaj uređaj proverava nekoliko optičkih i digitalnih sigurnosnih funkcija, čita mašinski čitljive podatke odštampane na dokumentima i podatke sačuvane na čipovima, te omogućava biometrijsku proveru identiteta.

vDR2-C-OEM-Extended ima mnoštvo funkcija i lako se može konfigurisati. U skladu je sa svim relevantnim međunarodnim industrijskim standardima što ga čini idealnim za primenu u projektima velikih razmera.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog uređaja je laka implementacija u bilo kakvoj vrsti sistema (na primer, u sistemima kioska).

bottom of page